Vizită la Iași

Viața parohiei Ianuarie 20, 2013

Tinerii care formează grupul „Mărturisitorul” al Parohiei „Sf. Gheroghe” Șcheia au vizitat zilele trecute orașul Iași împreună cu preotul paroh. Vizita a fost una de destindere, de cunoaștere dar și de lucru pentru că de ceva timp ei au început să pregătească activitățile din luna colindelor - luna decembrie.

Primul popas a fost unul duhovnicesc, catedrala mitropolitană. Aici grupul s-a închinat la moaștele Sfintei Parascheva. Mai departe s-a vizitat ansamblul Palas, urmat de Grădina Botanică din dealul Copou.

Aici au admirat expoziția de flori și semințe de toamnă, și, pierduți pe una din aleile liniștite ale frumoasei grădini, au făcut o repetiție a unor cântece, colinde și poezii pe care le vor aborda în programul artistic de Nașterea Domnului.

De asemenea, tinerii au aprofundat câteva noi jocuri de cunoaștere și relaționare pe care le vor practica ca și coordonatori cu grupuri mai mari de copii din parohia noastră și nu numai. A fost o experiență deosebită pentru toți și sperăm să o repetăm în viitor!